ГРЕЦИЯ на карте РУССКОГО МИРА

ИНФОРМАЦИОННО - СПРАВОЧНЫЙ ПОРТАЛ

Карнавал 2020 афинского муниципалитета Каллифеа

Карнавал 2020 афинского муниципалитета Каллифеа

В этом году Карнавал в Каллифее отмечается потоком событий и отличной программой для всех возрастов. Со дня своего открытия (воскресенье, 9 февраля) до Чистого понедельника, 2 марта, муниуипалитет будет жить в безумном темпе карнавала.

Подробная программа здесь

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/2/2020

12:30 Δημοτικό Θέατρο: «Απόκριες με ρεμπέτικα τραγούδια». Τραγούδια που όλοιαγαπήσαμε και χορέψαμε από τον Όμιλο Ελληνικής παράδοσης «Ο Σταυραετός». Μαέστρος ο Βαγγέλης Κώτσου.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τσαπρούνης

18:00 Δημοτικός κινηματογράφος Καλυψώ (προβολή ταινίας): «Αστερίξ: Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού».
Μεταγλωττισμένη έγχρωμη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο δρυΐδηςΠανοραμίξ αποφασίζει να συνταξιοδοτηθεί. Πρέπει λοιπόν να βρει έναν ταλαντούχο νεαρό για διάδοχό του και να του εμπιστευτεί την κρυφή φόρμουλα του μαγικού ζωμού. Η αναζήτησή του θα συνοδευτεί από τον Αστερίξ και τον Οβελίξ που πρέπει να τα βάλουν με τον κακόβουλο Διαβολίξ και το σατανικό σχέδιό του να οικειοποιηθεί την πολύτιμη συνταγή. Γαλλικής παραγωγής του 2018, διάρκειας 85΄.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/2/2020

20:30 Δημοτικό Θέατρο:Στο πλαίσιο του "Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα" παρουσιάζεται η παράσταση «Οι 12 Ένορκοι» σε κείμενο του Reginald Rose.

12 Ένορκοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνειδήσεις τους.Κάθε ψηφοφορία τους είναι και μία μάχη, αλλά μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί με όπλο την αλήθεια!Ποια θα είναι η ετυμηγορία τους;Και με τι «κόστος» για τον καθέναν από τους 12;

Παίζουν (αλφαβητικά): Λευτέρης Βασιλάκης, Νίκος Βατικιώτης, Δημήτρης Δεγαΐτης, Σωτήρης Δούβρης, Μάνος Ζαχαράκος, Κώστας Καζανάς, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κωνσταντίνος Μπάζας, Παντελής Παπαδόπουλος, Τάσος Παπαδόπουλος, Ορέστης Τρίκας. Στον ρόλο του φύλακα o Αλέξης Σταυριανός.

Τη φωνή της χαρίζει η Νένα Μεντή.Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη.

ΤΡΙΤΗ 11/2/2020

Η Δημοτική Φιλαρμονική στους δρόμους της Καλλιθέας.

Ξεφαντώνουμε παρέα στους δρόμους της πόλης με αποκριάτικες μελωδίες!

19:30 Πεζόδρομοςτης Σαπφούς κοντά στον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας.

20:30 Ελ. Βενιζέλου 119 και Μενελάου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/2/2020

19:30 Δημοτικό Θέατρο: «Απόκριες … με τους Πολίτες».
Μουσική - θεατρική παράσταση - επιθεώρηση με μονόπρακτα σκετς από επίκαιρα θέματα πλαισιωμένα με μουσική και τραγούδια ζωντανά επί σκηνής από τα μέλη της μουσικοθεατρικής ομάδας «Επτάλοφος» του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

ΠΕΜΠΤΗ 13/2/2020

19:00 Δημοτικό Θέατρο: «Εμπονέστια 2020 – Απόκριες στον Πόντο».
Παλιά έθιμα, για να συντηρήσουμε τη μνήμη. Έθιμα που όσο δεν λησμονούνται θα υπάρχουν. Παράσταση από την Αδελφότητα Ποντίων «Παναγία Γουμερά» και τον χοροδιδάσκαλο Γ.Ευφραιμίδη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/2/2020

19:00 Δημοτικό Θέατρο: «Όλα για τον έρωτα».
Μουσικοχορευτική παράσταση για την ημέρα των ερωτευμένων.

«Στ᾽ αλήθεια πρώτα‒πρώτα το Χάος έγινε. Κι ύστερα η πλατύστερνη η Γη… Αλλά κι ο Έρωτας που είναι ο ωραιότερος ανάμεσα στους αθάνατους θεούς, αυτός που παραλύει τα μέλη όλων των θεών και των ανθρώπων και δαμάζει στα στήθια την καρδιά και τον νου», αναφέρει στη «Θεογονία» ο Ησίοδος. Άραγε τιθασεύει ο Έρως το Χάος επί της Γης; Ή μήπως το επιδεινώνει; Η ερώτηση αιώνια και αιωνίως αναπάντητη! Και πάντα υπό διερεύνηση! Όλα για τον Έρωτα λοιπόν! Μια μικρή συνεισφορά στον ύμνο προς το φτερωτό θεό.

Κιθάρα-τραγούδι: Βαλεντίνα Αναστασοπούλου και το μουσικό σχήμα Amoroza, με τους: Μαριάνθη Λιουδάκη τραγούδι, Νίκος Μήλας βιολί, Νικόλας Αγγελόπουλος λαούτο, Χριστίνα Κούκη σαντούρι.
Χορωδία και χορευτές της Πολιτιστικής Εταιρείας Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ».
Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Αποστόλης Τάκης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/2/2020

20:00 Δημοτικό Θέατρο: «Rebetango» ρεμπέτικο και τάνγκο δρόμοι παράλληλοι. Πειραιάς και Μπουένος Άιρες. Η ψυχή του ρεμπέτικου και το πάθος του τάνγκο ενώνονται, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της αγάπης και του έρωτα, της προδοσίας αλλά και της πραγματικής φιλίας, μέσα από τέσσερις ιστορίες μεταναστών που πιστεύουν ότι «την καλύτερη θάλασσα δεν την έχουμε ακόμη ταξιδέψει».

Τραγούδι-ανάγνωση κειμένων: Κατερίνα Κουρεντζή, χορογραφίες-χορός-τραγούδι: ArielPerez, σενάριο-χορός: Μαργαρίτα Πλέσσα, μπουζούκι-τραγούδι: Θάνος Θεοδωρόπουλος, φυσαρμόνικα: Κώστας Βλαχόπουλος, κιθάρα: RomanGomez.Σκηνοθεσία-σκηνικά: Άννα Τιανγκουρίδου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/2/2020

12:00 το μεσημέρι: Μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση Δήμου Καλλιθέας.
Στον χώρο των καθιερωμένων εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την συμβολή της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου με την οδό Σιβιτανίδου και θα ολοκληρωθεί στην οδό Κρέμου. Θα προπορευθούν δύο ξυλοπόδαροι, δύο ζογκλέρ, ένας τεράστιος 10μετρος κινέζικος δράκος, πέντε μασκότ αγαπημένων καρτούν, μία κοπέλα με βεντάλιες.Η πομπή θα επιστρέψει στην πλατεία Κύπρου όπου θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μικτή Χορωδία Καλλιθέας υπό την διεύθυνση του Ορέστη Μπαζούκαι την Ομάδα Λαϊκού Παραδοσιακού χορού του Δήμου.

Ελάτε όλοι στην πιο κεφάτη αποκριάτικη παρέλαση! Δηλώσεις συμμετοχήςγια οργανωμένες ομάδες συλλόγων ή μεμονωμένες παρέες στα τηλέφωνα 210 9570001 (09:00-15:00) & 213 2070312 (15:00-21:00).

Στην παρέλαση συμμετέχει ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας, σχολεία της πόλης,και η σχολή χορού “Just Dance”.

18:00 Δημοτικός κινηματογράφος Καλυψώ (προβολή ταινίας):«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2».
Μεταγλωττισμένη έγχρωμη ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ζωή του Μαξ αλλάζει, όταν η Κέιτι παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.Αμερικανικής παραγωγής του 2019, διάρκειας 86΄.

20:00 Δημοτικό Θέατρο: «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του Κάρλος Γκολντόνι
από την Θεατρική ομάδα Δράση. Κλασική κωμωδία της κομέντια ντελ άρτε όπου ο πρωταγωνιστής του έργου, ο Τρουφαλντίνο, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, αποφασίζει απερίσκεπτα να υπηρετήσει συγχρόνως δύο αφέντες, δίνοντας ζωή σε μια περίπλοκη ιστορία γεμάτη από παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις. Σκηνοθεσία: Γεωργία Δαμήλου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2/2020

20:30 Δημοτικό Θέατρο:Στο πλαίσιο του "Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα" παρουσιάζεται η παράσταση «Επικίνδυνες μαγειρικές»  του Ανδρέα Στάικου.
Δύο νέοι άνδρες ανακαλύπτουν τυχαία ότι έχουν την ίδια ερωμένη, μία λαίμαργη, αδηφάγα, σαγηνευτική γυναίκα-αράχνη που, ασκώντας επάνω τους μια ακαταμάχητη έλξη, τους πλέκει βίαια στον ιστό της. Την διεκδικούν, ο καθένας μόνο για τον εαυτό του, με όπλο την μαγειρική τους δεινότητα. Τους κατευθύνει ένας μυστηριώδης υποκινητής ο οποίος έχει τους δικούς του λόγους που τον εμπλέκουν σ' αυτήν την ερωτική διαμάχη. Συνταγές και γεύσεις ζωντανεύουν, παρασύρουν στην απόλαυση και παίζουν κρίσιμο ρόλο σ' αυτήν την λαχταριστή ιστορία αποπλάνησης και απενοχοποίησης των αισθήσεων.
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Τζούμας, Ζαχαρίας Ρόχας, Κερασία Σαμαρά, Άρης Παπαδημητρίου.
Σκηνοθεσία: ΚερασίαΣαμαρά

ΤΡΙΤΗ 18/2/2020

20:00 Δημοτικό Θέατρο: «Λες και ήταν χθες».
Αφιέρωμα στον Κώστα Γιαννίδη με την ΠωλίναΜασουρίδου. Μια μελωδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια όπως «Ξύπνα αγάπη μου», «Λίγα λουλούδια» «Πόσο λυπάμαι» και άλλα …

Στο πιάνο ο τενόρος Ανδρέας Ρεντούλης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2/2020

19:00 Δημοτικό Θέατρο:Αποκριάτικη Συναυλία της ΔημοτικήςΦιλαρμονικής Καλλιθέας.

Σας περιμένουμε σε μια ακόμη ξεχωριστή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής!Ελάτε μαζί μας σ’ ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες από τις χώρες που βασιλεύουν οι ρυθμοί της αποκριάς!Latin, salsa, mambo, rumba, sambaκαι άλλοι μοναδικοί ρυθμοί!

Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Αντώνης Βαβυλουσάκης.

ΠΕΜΠΤΗ 20/2/2020
(Τσικνοπέμπτη)

13:00 Πάρκο Χαροκόπου (Ελ. Βενιζέλου και Χαροκόπου): Τσικνίζουμε παρέα.
Σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο ο Δήμος Καλλιθέας γιορτάζει για πρώτη φορά την Τσικνοπέμπτη, με ωραίους μεζέδες της ώρας, κρασί και κεφάτο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της ημέρας.

(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στο στεγασμένο χώρο του Δημαρχείου Καλλιθέας,Μαντζαγριωτάκη 76)

Η Δημοτική Φιλαρμονική στους δρόμους της Καλλιθέας.

Ξεφαντώνουμε παρέα στους δρόμους της πόλης με αποκριάτικες μελωδίες!

19:30 Αγησιλάου 9α στις Τζιτζιφιές.

20:30 Πάρκο Ιζόλα στις Τζιτζιφιές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/2/2020

19:00 Δημοτικό Θέατρο: «Παραδοσιακοί χοροί και δρώμενα των Αποκριών».
Ο Ελληνικός Σύλλογος Παραδοσιακών Χορών «Ηγέχορος» με την παιδική του ομάδα θα παρουσιάσει αποκριάτικα δρώμενα και χορούς από το νησί της Ικαρίας και ο Σύλλογος «Θέατρο του Πόντου» με τη χορευτική του ομάδα σε χορούς του Πόντου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/2/2020

11:00-14:00 Πλατεία Κύπρου: Facepaintingγια όλα τα παιδιά.
ΕπαγγελματίαςFacepainter μεταμορφώνει τα παιδιά στον αγαπημένο τους παιδικό ήρωα, ζωάκι ή χαρακτήρα.

19:00 Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας «Εθνικής Αντίστασης» Ιφιγενείας 11α και Σωκράτους: Αποκριάτικο πάρτι.
Όλη η Καλλιθέα μια γιορτή! Βάλτε τις μάσκες σας. Φορέστε τις στολές σας. Πάρτε μαζί τους φίλους σας, τη μαμά και τον μπαμπά, τον παππού και τη γιαγιά, τον θείο και τη θεία. Πείτε το και στους γείτονες και ελάτε να ξεφαντώσουμε με τους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής του DJ – NonStopMusic. Εμψυχώνει ο κλόουν «ΤσαφΤσουφ». Guestστην παρουσίαση ο γνωστός animateurΖανό Ντάνιας.

Συμμετέχει σε showμε αποκριάτικους ρυθμούς η Σχολή Χορού «DancePassion».

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2/2020

11:00-14:00 Πλατεία Κύπρου: Μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά.
Ζωάκια, καπέλα, λουλούδια και ότι φανταστείτε. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν με τα μπαλόνια και με τα σχέδια που μπορείς να φτιάξεις με αυτά!

18:00 Δημοτικός κινηματογράφος Καλυψώ (προβολή ταινίας): «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3».
Μεταγλωττισμένη έγχρωμη ταινία κινουμένων σχεδίων.Ενώ ο Φαφούτης ανακαλύπτει τον έρωτα, ο Ψάρης καλείται να οδηγήσει τους δράκους στο μυθικό «Χαμένο Κόσμο», ένα απρόσιτο βασίλειο όπου θα είναι ασφαλείς απέναντι στο μοχθηρό και παντοδύναμο Γκρίμελ, που απειλεί να τους αιχμαλωτίσει. Αμερικανικής παραγωγής του 2019, διάρκειας 104΄

20:00 Δημοτικό Θέατρο: «Γαϊτανάκια και κορδέλες».
Οι μέρες απαιτούν χορό, χρώμα και μουσική. Το κέφι πρωταγωνιστεί μαζί με το γέλιο και τα πειράγματα. Ο σύλλογος Π.έ.Ζ.Ο. μαζί με μαθητικές ομάδες του Θεατρικού Σχολείου, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε έθιμα των Αποκριών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2/2020

20:30 Δημοτικό Θέατρο: Στο πλαίσιο του "Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα" παρουσιάζεται η παράσταση «Εγώ η Ποντία, ΣεβάςΧανούμ» του Γιώργου Χρονά.

Πόντος, μεταπολεμική Αθήνα, Θεσσαλονίκη, τα άνθη του κακού, ο Τζίμης, ο χοντρός, η νύχτα, το underground ρεμπέτικο, το «φτωχοκάλυβο», ο Τσιτσάνης, η Μπέλλου, τα Κοκκινόγεια κι ο έρωτας με τον Καζαντζίδη. Η αγέρωχη, δωρική και ασυμβίβαστη ΣεβάςΧανούμ, η ωραία του Πέραν,από τη Σαμψούντα του Πόντου, που ξαναζεί τη ζωή της, στο σύμπαν των αργών τραγουδιών.Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς.Ερμηνεύουν: ΠωλύναΓκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης.

ΤΡΙΤΗ 25/2/2020

Η Δημοτική Φιλαρμονική στους δρόμους της Καλλιθέας.

Ξεφαντώνουμε παρέα στους δρόμους της πόλης με αποκριάτικες μελωδίες!

19:30 Δαβάκη 64 και Αριστείδου έξω από το παλαιό κατάστημα του «Σάββα».20:30 Ελ. Βενιζέλου και Δαβάκη γωνία, στον μικρό πεζόδρομο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26/2/2020

20:00 Δημοτικό Θέατρο: «ΟπερΑττίκ».
Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένες άριες από όπερες και οπερέτες, με τραγούδια του Αττίκ καθώς και με άλλα τραγούδια της εποχής του. Η performer Τίνα Αλεξοπούλου, ο τενόρος Κώστας Μπουγιώτης, η σοπράνο Βασιλεία Καλλίτση, ο βιρτουόζος Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο και ο Δημήτρης Σίμος στο σαξόφωνο και το κλαρινέτο, παρουσιάζουν το μοναδικό αυτό ρεπερτόριο από το «Φάντασμα της Όπερας» και την «Κάρμεν» μέχρι το «Ζητάτε να σας πω», το «Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου» και «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά» καθώς και πολλά σατυρικά κομμάτια.

ΠΕΜΠΤΗ 27/2/2020

19:00 «Καντάδες στην πόλη»: Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Καλλιθέας, με συνοδεία οργάνων, θα τραγουδήσουν σε κεντρικά σημεία της πόλης αποκριάτικα και λαϊκά τραγούδια, δημιουργώντας για τους Καλλιθεάτες μία εορταστική-αποκριάτικη ατμόσφαιρα! Συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου«Δάμαρις».

Συνάντηση έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Ανδρομάχης 86α και Αλκμήνης). Η πομπή κατεβαίνει την Ανδρομάχης μέχρι την οδό Σπάρτης, κι ανεβαίνοντας τη Σοφοκλέους καταλήγει στο Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας «Οδυσσέας Δημητριάδης».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/2020

18:00 Δρόμοι της Καλλιθέας: Παρέλαση Μπουλουκιών από τα σχολεία και τους συλλόγους της Καλλιθέας.

Δύο σημεία εκκίνησης: Το πρώτοστην πλατεία Αγίας Ελεούσας και το δεύτερο Χαροκόπου και Ελ. Βενιζέλου.

19:00 Πλατεία Κύπρου.
Περιμένοντας τα μπουλούκια η Δημοτική Φιλαρμονική θα βρίσκεται στην πλατεία για να μας ξεσηκώσει με ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς!

Συμμετέχουν: Η Πολιτιστική Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «Βάκχαι», ο «Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας» ο Σύλλογος «Θέατρο του Πόντου».

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2/2020

11:30-14:00 Πλατεία Κύπρου: «Ένας χαρταετός με … τέχνη»
από το εργαστήρι του «Σχολείου της Τέχνης». Για να γεμίσουμε τον ουρανό της Καθαράς Δευτέρας πολύχρωμους χαρταετούς, ελάτε να εμπνευστούμε το δικό μας, να τον ζωγραφίσουμε, να γνωρίσουμε την προέλευση του και το ταξίδι του, αλλά και να πλάσουμε και ένα όμορφο χαρταετό από πηλό.

(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Θέατρο)

19:00 Δημοτικό Θέατρο:Διαγωνισμός αποκριάτικης στολής και Karaokeγια μικρούς και μεγάλους.
Χιούμορ, φαντασία, δημιουργικότητα και πολύ κέφι. Αυτά είναι τα συστατικά για τις πιο όμορφες στολές που θα μαγέψουν το κοινό και την Επιτροπή Διαγωνισμού κερδίζοντας δώρα ...έκπληξη! Αυτοσχεδιάστε και κερδίστε!

Με τη συμμετοχή του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας και της Σχολής Χορού “el Caribe Danceclub”.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/3/2020

11:30-14:00 Πλατεία Κύπρου: «Ένα ψωμί που το λένε… λαγάνα».
Από το «Σχολείο της Τέχνης», θα ακούσουμε ιστορίες και παραμύθια για το ψωμί και τη λαγάνα, με συνοδεία μουσικής θα χορέψουμε γύρω από τον Κύριο Γαϊτανάκι, ειδικό προσκεκλημένο μας, αλλά θα φτιάξουμε και τη δική μας λαγάνα μέσα σε μια πινακωτή.

(Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Δημοτικό Θέατρο)

17:00 Πλατεία Τζιτζιφιών: «Τζαμάλες».
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καλλιθέας θα ζωντανέψει το γιαννιώτικο αποκριάτικο έθιμο που κρατά από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Μετά τη δύση του ήλιου θα ανάψει φωτιά στο κέντρο της πλατείας και γύρω της θα στηθεί τρικούβερτο γλέντι με χορό, ποτό και σκωπτικά πειράγματα. Συμμετέχει ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος Μυτιλήνης Αθηνών.

18:00 Δημοτικός κινηματογράφος Καλυψώ (προβολή ταινίας): «Η Ζουγκλοπαρέα».
Μεταγλωττισμένη έγχρωμη ταινία κινουμένων σχεδίων.Όταν διαλύονται οι Ήρωες, η ομάδα που προστάτευε τη ζούγκλα, ο μικρός Μόρις, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ.Γαλλικής παραγωγής του 2017, διάρκειας 97΄.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/3/2020

11:00 Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής (πρώην Ιππόδρομος): Κούλουμα στην Καλλιθέα.
Γλέντι με τον Στέλιο Διονυσίου. Μαζί του η Αγνή Καλουμένου.Παραδοσιακά εδέσματα για όλους!

(Σε περίπτωση βροχής οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στο κλειστό γυμναστήριο ΤαγματάρχουΠλέσσα και Λάμπρου Κατσώνη)

Διευθύνσεις χώρων εκδηλώσεων:

Δημοτικό Θέατρο: Κρέμου 123 και Φιλαρέτου

Δημοτικός Κινηματογράφος Καλυψώ: Γρ. Λαμπράκη 9 και Καλυψούς

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9570001, Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-15:00

Видеосъемка мероприятий в Афинах от видео студии RIALL tv Studio

Заказать Сайт в Греции - в ABCD Веб Дизайн - ABCD Web Design

Ремонт и сервисное обслуживание компьютерной техники в Афинах

Последние статьи

18 Мар 2024

Выборы Президента России 2024 в Греции

Избирательный участок № 8077 в Афинах

17 марта 2024 года на территории Греции на двух избирательных участках в Афинах и в Салониках, с 8:00 до 20:00 по местному времени проходило...

.....»

24 Янв 2024

Дни культуры понтийских греков в афинском Русском храме Святой Троицы

Афинский цикл мероприятий "Дни культуры православных народов"

Ещё одним праздничным мероприятием прибыло в афинском Русском храме Святой Троицы. Дни понтийской культуры отметили в рамках цикла мероприятий "Дни...

.....»

14 Янв 2024

Праздник Рождества 2024 у Русского храма Святой Троицы в Афинах

Русский Православный Храм Святой Троицы в Афинах

Рождество по старому (Юлианскому) календарю отметили 7 января в афинском Русском храме Святой Троицы, традиционно совместив его с конкурсом детского...

.....»

< Февраль 2020 >
Мин: 2016-Май. Макс: 2024-Июн.
Пнд Вто Срд Чтв Птн Суб Вск
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Февраль 2020

Последние События

19 Мар 2024

В этот день: 19 марта ушел из жизни генерал-лейтенант авиации, который родился под одной фамилией, сел в тюрьму под другой и умер под третьей…

19 марта 1962 года, в возрасте всего лишь 42 лет, умер любимый сын Иосифа Сталина, Василий Джугашвили. То есть, он умер как Джугашвили, а родился 21...

.....»

18 Мар 2024

18 марта - День воссоединения Крыма с Россией

18 марта - День воссоединения Крыма с Россией

18 марта в Российской Федерации отмечается День воссоединения Крыма с Россией. На территории Республики Крым этот день является праздничным и...

.....»

18 Мар 2024

18 марта - День попечителя

18 марта - День попечителя

День попечителя был учрежден в 2008 году по инициативе Афинского общества болезни Альцгеймера в знак признания тяжелой работы, выполняемой лицами,...

.....»